Mundësi punësimi: Ekonomist/e

Human Capital Albania kërkon të punësojë një ekonomist/e.

Roli dhe detyrat:
Krerja e veprimeve ekonomike pranë zyrës së Human Capital Albania në lidhje me veprimtarinë e kompanisë dhe marrëdhëniet e saj me partnerët e palët e treta.

Kërkesat dhe qualitifikimet:
• Diplomë universitare e profilit ekonomik.
• Përdorues i mirë i paketës Microsoft Office, veçanërisht Excel.
• Njohës i mirë i programit Financa 5.
• Gjuhët e huaja dhe experienca në pozicione të tilla përbën avantazh.
Të dhëna të tjera mbi pozicionin dhe kompaninë:

Pozicioni: Ekonomist/e
Raportimi: Krye-ekonomisti
Kontrata: Me kohë të plotë, konform Kodit të Punës
Vendndodhja: Rr.”Halit Haxhija”, Ndërtesa nr.16, Tiranë

Për të paraqitur kandidaturën, ju lutem dërgoni CV-në tuaj në adresën: info@hca.al

Leave a Comment