Mundësi punësimi/ Asistente Zyre

Shoqëria“ Agikons” sh.p.k , kompani në fushën e ndërtimit kërkon të punësojë:

Asistente Zyre

Detyrat/ Pergjegjësitë

Asistentja e Zyrës menaxhon informacionin e përditshëm, telefonin, postën elektronike, pasi informohet tek citofoni hap derën e sigurisë si dhe bën shpërndarjen e tyre në departamentet përkatëse.
Organizon pritje e takime sipas porosive të departamenteve përkatës dhe titullarin e kompanisë.
Ndjek problemet me telefon per sektoret e tjere te kompanise brenda dhe jashte rezidences.
Kontrollon ne menyre periodike mirembajtjen e fingerprintit.
Perpunon raporte te perditeshme per Departamenteve te Ndryshme.
Sherbimet postare

Kualifikime/ Kërkesa:

Te kete perfunduar arsimin e larte.
Te kete eksperience ne pune zyre te pakten 3 vjet.
Te kete aftesi te mira komunikuese dhe te punuarit ne grup.

Afati i aplikimit: 11 Janar 2016

Te interesuarit mund te dergojne email me CV e tyre ne : info@agikons.com
Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania

COMMENTS

Leave a Comment