Mundësi punësimi: Asistent/e Ekzekutiv/e

Kompania Infosoft Office sh.p.k, lider ne tregetimin e artikujve kancelarike per zyra, kerkon te punesoje Asistent/e Ekzekutiv/e.

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

· Te kete perfunduar Arsimin e larte (kane perparesi deget Juridik, Shkenca Sociale, Ekonomik)
· Te kete eksperienca te ngjashme mbi 3 vjet.
· Mosha e preferuar 25-35 vjec.
· Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe organizuese.
· Te jete korrekt ne zbatimin e detyrave brenda afateve.
· Te njohe programin Financa 5.
· Te zoteroje gjuhen angleze.

Te interesuarit te dergojne CV dhe Leter interesi ne adresen hr-office@infosoftgroup.com.al, duke specifikuar postin per te cilin po aplikohet.

Leave a Comment