Mundësi punësimi/ Asistente e CEO-s

Balfin shpall vakant pozicionin “Asistente e CEO-s”
Të gjithë personat e interesuar janë të lutur të paraqesin CV-në dhe letrën e interesit pranë burimeve njerëzore të Balfin në adresën hr@balfin.al
Për detaje më të hollësishme lidhur me përgjegjësitë dhe kërkesat e pozicionit, ju lutemi ti referoheni dokumentit të cilin mund t’a shkarkoni në këtë LINK.

Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është deri në 10.06.2016

Leave a Comment