Mundësi Punësimi/ Asistent Zyre dhe Llogaritar

 

Afati i aplikimit: 10 Gusht 2015

“LevizAlbania” kërkon të punësojë një person në pozicionin Asistent Zyre dhe Llogaritar

Kriteret e kandidatëve:

Diplomë Bachelor në Financë ose Llogari
Të paktën 3 vite eksperiencë profesonale në profile Llogaritari/eje
Njohuri praktike në politika dhe legjislacionin e Financave                                                                               Aftësi shumë të mira organizative, analitike dhe të vëmendshëm ndaj detajeve
Eksperiencë dhe njohuri në përdorimin e programeve të paketës Microsoft Office
Aftësi shumë të mira në gjuhën Angleze

Për më shumë informacion, ju lutemi klikoni në këtë LINK.

Leave a Comment