Mundësi punësimi/ Agjente Shitjesh

Albpastrim shpk eshte nje nga kompanite me ne ze ne Shqiperi e cila operon ne fushen e sherbimeve te pastrimit dhe shitjeve me pakice e shumice te produkteve dhe materialeve te pastrimit profesional. Kjo kompani kërkon të punësojë një agjente shitjesh (Femër)

PERMBLEDHJE E POZICIONIT:

Fokusi kryesor i nje agjenti shitjesh eshte qe te permiresoje ecurine komerciale. Te organizoje punen dhe t’i ofroje klienteve nje nivel te larte sherbimi.
Zhvillimi dhe zbatimi per te arritur planin e shitjeve dhe objektivave per te depertuar ne treg.
Sjellja ne perputhje me standardet dhe procedurat e kompanise.

FUNKSIONET THELBESORE TE PUNES:

·Arritja e objektivave te shitjes.
·Identifikimi dhe vendosja e kontaktit me individe ose firma qe kane potencial per te tregtuar dhe per te perdorur produktet dhe materialet e pastrimit.
·Te mbaje dhe zhvilloje marredhenie te shendosha te biznesit ekzistues me partneret aktuale.
·Levizja neper rrethe sipas nje grafiku te caktuar.
·Zhvillimi i marredhenieve me klient te rinj.

KRITERET:
· Shkolle e mesme, Arsim te larte perben prioritet;
· Te kete nje vit dhe/ose me shume eksperienca te tilla te meparshme ;
· Te pershtatet me lehtesi ndaj situatave te ndyshme;
· I afte te punoj i pavarur si dhe te nderveproje ne grup;
· Aftesi shume te mira komunikuese ne shqip dhe anglisht perben avantazh.

AFTESI DHE NJOHURI

·Aftesi negocimi
·Njohuri Tregu
·Komunikues i forte / influencë
·Analitike & Strategjik
·Fleksibel

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre në adresën mundesi.al@gmail.com para dates 25 Mars 2016. Në subjektin e e-mailit ju lutemi vendosni “Agjente shitjesh”.

Suksese!

Leave a Comment