Mundësi punësimi/ Agjente Marketingu në Albanian Herald

Albanian Herald kërkon të punësojë një agjente marketingu, që të ketë përfunduar arsimin e lartë në degën Marketing ose Gazetari. Puna konsiston në gjetjen e reklamave për portalin-gazetë Albanian Herald.

Pagesa

Ky është një pozicion që nuk paguhet me rrogë mujore. Agjenti/ja do të përfitojë gjysmën e të ardhurave të gjeneruara nga reklamat që ai/ajo do të sigurojë për portalin.

Aplikimi

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni një letër motivimi dhe një CV në adresën: kontakt@albanianherald.com

Cel: 0662015713 (Tel nga ora 09:00 – 22:00)

WEB

www.albanianherald.com

 

Leave a Comment