Mundësi praktike në studio ligjore

Qendra e Karrierës Fakulteti i Drejtësisë në bashkëpunim me Studion Ligjore Isufi International Law ka hapur një mundësi Internshipi për studentët e Fakultetit të Drejtësisë për një periudhë 3 mujore. Studentët duhet të plotësojnë kriteret si më poshtë:
1.të kenë njohuri te fushes ligjore dhe financiare
2. të kenë njohuri të legjislacionit në fushën e sigurimeve
3. te kenë aftësi të mira kërkuese(research)
4. të jenë njohës të gjuhës Angleze
Afati i fundit i aplikimit është deri më datë 30 Prill 2017.
Për të gjithë të interesuarit ju lutem dërgoni Cv tuaja në adresën: qendrakarrieres.fd.ut@gmail.com

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment