Mundësi praktike në New York

Afati i fundit i aplikimit: në vazhdim
Kush mund të aplikojë: shkrimtarët që shkruajnë mbi financat dhe që janë entuziastë
Përfitimet: praktikë me kohë të plotë

Business Insider është një sajt amerikan i lajmeve, i cili gjithashtu ka botime ndërkombëtare në Mbretërinë e Bashkuar, Australi, Kinë, Gjermani, Francë, Indi, Itali, Indonezi, Japoni, Malajzi, Holandë, Nordik, Poloni dhe Singapor. Si një vend i lajmeve në rritje të shpejtë, ai mbulon çdo gjë nga analiza e thellë financiare tek teknologjia bashkëkohore dhe media.

Ekipi i bizneseve të këtij sajti po kërkon dikë që është i “hipnotizuar” nga lajmet financiare dhe dëshiron ti tregojë botës për këtë.

Kriteret e aplikimit:

Po kërkohet dikush që merr një emocion nga pastrimi i raporteve të fitimit, të dhënave ekonomike, dhe tregjeve të së ardhmes. Aplikanti ideal:
Është gati të shkruajë mesazhe të shkurtra që analizojnë grackat më interesante të informacionit rreth stoqeve popullore;
Ka aftësinë për të punuar me shpejtësi “rrufe”;
Ka aftësi të shkëlqyera shkrimi dhe redaktimi;
Ka përvojë kurimin e përmbajtjes editoriale dhe prodhimit të uebit;
Si një plus, mund të ketë punuar me financa në një rol të mëparshëm.

Përfitimet nga praktika:

Praktikantët janë pjesë integrale e ekipit dhe shumë nga shkrimtarët dhe redaktorët aktualë kanë filluar si praktikantë.

Kjo është një pozitë praktike me kohë të plotë në selinë e tyre të Flatiron në qytetin e Nju Jorkut. Praktika do të zgjasë tre deri në gjashtë muaj dhe praktikantët pritet të punojnë 40 orë në javë.

Si të aplikoni?

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë online përmes formularit të aplikimit.

Sigurohuni që të bashkëngjitni një CV dhe një letër ku tregoni se pse jeni personi i duhur për praktikën.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment