Mundësi praktike në Gjermani

Apliko tani!

Programi i ‘Praktikave të Biznesit Gjerman 2019’ për vendet e Ballkanit Perëndimor është një mundësi e mirë për studentët shqiptarë dhe të sapodiplomuarit, që të fitojnë një eksperincë pune për tre deri në gjashtë muaj në disa nga kompanitë më të rëndësishme gjermane.

Profilet e kërkuara: ekonomiks/financë, inxhinieri/shkenca teknike/informatikë, gazetari/gjermanisht, bujqësi, menaxhim cilësie, teknologji mjedisore dhe klimaterike.

Afati i aplikimit: 13 Nëntor 2018

Për më shumë informacione, klikoni në këtë LINK

Leave a Comment