Mundësi praktike në Dentem

Kerkoni te zgjeroni dijen tuaj dhe te beheni pjese e nje skuadre me vizion global?

Hapet thirrja për praktikantë:

– Junior iOS (Swift) Developer
– Junior Frontend Developer.
– Designer UI/UX
– Marketing/SocialMedia/PR

Aplikoni tani duke derguar CV tuaj tek: info@dentem.co

Dentem është platforma Dentare e cila bashkon dentistet me pacientet e tyre.

Faqja zyrtare: www.dentem.co

 

Leave a Comment