Mundësi për të mësuar njohuri matematikore falas

Në këtë kurs pesë javor, aplikantët do të mësojnë teorinë matematikore të ekuacioneve diferenciale jolineare dhe aplikimin e tyre në sisteme të tilla si lavjerrësi, avioni dhe moti. Ky kurs do të fillojë më 3 tetor 2017.

Kohëzgjatja: 5 javë
Itensiteti: 8-10 orë/javë
Tema: Matematikë
Institucioni: Universiteti i Bostonit dhe Edx
Gjuhët: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 3 tetor 2017

Kërkesat

Temat e mbuluara në MATH226.1x dhe MATH226.2x. Në veçanti, problemet me vlerë fillestare, zgjidhjet e përgjithshme, simulimi kompjuterik i zgjidhjeve për sistemet e rendit të parë, objekte gjeometrike siç është fusha e vektorit dhe portreti i fazës së një sistemi të rendit të parë, klasifikimi i sistemeve lineare dy dimensionale.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment