Mundësi për pjesëmarrje të sponsorizuar në panairin kryesor turistik të Hollandës

Shqipëria është një nga vendet me të drejtë te ligjshme pjesëmarrjeje për t’u sponsorizuar në ekspozitën kryesore turistike të Holandës, Vakantiebeurs 2017. Pjesëmarrja e sponsorizuar në Vakantiebeurs është një iniciativë për të promovuar turizmin holandez në Shqipëri. Të dy organizmat zyrtare te turizmit si dhe organizatat private të turizmit mund të përfitojnë nga normat e reduktuara, per promovime dhe sherbime të veçanta. Holanda është ne vendin e  8 nga  30 vendet e para më të begata (Legatum Prosperity Index) dhe turistët holandezë renditen ndër më të eksploratoret dhe fansa të udhëtimeve. Ekonomia holandeze është në rritje dhe raporti i 2016 i Bordit Holandez të Turizmit dhe Konventat parashikojnë një rritje të shpenzimeve per festa dhe  të shpenzimeve për pushime. Platforma Vakantiebeurs mbetet numer 1 që nga viti 1970 lidhur me promovimin e turizmit, mbështetur kjo nga rezultatet mbresëlënëse të vitit 2016: 1200+ ekspozues nga pothuajse 150 vende, dhe 121,573 vizitorëve të cilat 19,154 vizitorë të tregtisë. Panairi kombinon dy ditë  tregti si dhe ditë të konsumit. Në vitin 2016, 28 shtete dhe 134 kompanitë turistike përfituan nga paketa sponsorizuar. fakte shumë interesante:

· 60% e vizitorëve të tregtisë është përgjegjëse për vendimet

· Vizitorët Vakantiebeurs shkojnë në pushime 2.5 herë në vit

· Vizitorët Vakantiebeurs shpenzojnë 3,376.00 Euro në vit /për person gjatë pushimeve (2.5 herë më shumë se turistë të tjerë holandez)

 Regjistrohu tani

Bashkangjitur gjendet marrëveshja –  për paketën ofertë të pjesëmarrje së sponsorizuar. ”Intraservice BV”  është koordinatori  zyrtar i organizimit të Edicionit  të  47-të  Vakantiebeurs që do të mbahet nga 10 – 15 janar 2017. Për t’u regjistruar, ju lutemi, plotësoni dhe  dërgoni formularin e aplikimit në faqen 14 të bashkelidhjes.

Asia & Eastern Europe – Sponsored participation Vakantiebeurs 2017.pdf

Leave a Comment