Mundësi për pjesëmarrje në Programin Ted

Afati i fundit i aplikimit: 10 shtator 2017
Kush mund të aplikojë: aplikantët e moshave 21-40 dhe të gjithë mbi moshën 18 vjeç janë të mirëpritur të aplikojnë
Përfitimet: Organizatori do të mbulojë fluturimet e aplikantit (ose ekuivalent) në dhe nga konferenca TED, çdo vizë që mund të ketë nevojë, dhomë, bord + ushqim gjatë konferencës dhe një kalim konferencash

Programi i Ted Fellows hap aplikime për të gjetur një klasë të re të mendimtarëve të jashtëzakonshëm. Programi TED Fellowship ju dhuron aftësinë për të ecur përpara me karrierën tuaj. Ju do të futeni në një rrjet të fuqishëm të inovatorëve që mund të jenë bashkëpunëtorë të ardhshëm.

Përfitimet nga pjesëmarrja:

Pasi aplikanti të zgjidhet si një anëtar i TED, atëherë organizatori do të mbulojë fluturimet e aplikantit (ose ekuivalentin) , çdo vizë që mund të ketë nevojë, dhomë, ushqim dhe ushqim gjatë konferencës dhe një kalim konferencash;
TED do të ofrojë një ftesë zyrtare që duhet të jetë e mjaftueshme për shumicën e aplikimeve të vizave për vendet e ndryshme;
Ftesa zyrtare  gjithashtu mund të përdoret për të dokumentuar udhëtimin nëse aplikanti është një student që studion në një vend tjetër. TED mbulon tarifat e aplikimit për vizë;

Kriteret e aplikimit:

Aplikantët e moshës 21-40 vjeç dhe çdokush mbi moshën 18 vjeç është i mirëpritur të aplikojë;
Pasi të zgjidhet, aplikanti do të kërkohet të bllokojë një total prej tetë ditëve të njëpasnjëshme (21-28 prill 2017 në mënyrë që të jetë një anëtar i TED);
Kërkohen aftësi të mira në gjuhën angleze;
Thirrja është për të gjitha rajonet.

Si të aplikoni?

Gjeni më shumë rreth procesit të aplikimit këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu

 

Leave a Comment