Mundësi karriere në Gjermani/ Panair virtual falas

Jeni në kërkim të një sfide profesionale? Panairi virtual #trainedingermany është mundësia juaj të informoheni rreth mundësive për karrierë në kompani gjermane, lokale apo ndërkombëtare në Shqipëri dhe Kosovë. Dhe kjo e gjitha nga kompjuteri juaj, kudo që ndodheni. Pjesëmarrja është falas. / 28 shtator 2017 .
Për t´u regjistruar vizitoni këtë LINK

Leave a Comment