Mundësi financimi për projektet kërkimore të mediave

Robert Bosch Stiftung – Reporterët në terren
A jeni një gazetar që dëshiron të “gërmoni” më thellë? Kush bashkohet me të tjerët për të eksploruar një histori nga perspektiva të ndryshme? Kush mendon se kërkimi kompleks nuk ka kufij?

Afati i ardhshëm i aplikimit është 27 gusht 2017.

Programi Gazetarët në terren promovon projekte kërkimore nga profesionistë të medias nga e gjithë Evropa. Ajo ofron grante deri në 5,000 € për ekipet ndërkombëtare që duan të realizojnë një hulumtim ndërkufitar dhe në thellësi mbi një histori të zgjedhjes së tyre.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment