Mundësi financimi për projektet artistike

Afati i fundit i aplikimit: 15 gusht 2017 në orën 16:00. Koha finlandeze
Kush mund të aplikojë: artistë të të gjitha disiplinave dhe kombësive
Granti mbulon: strehimin, hapësirën e punës dhe një grant mujor, shpenzimet e jetesës dhe udhëtimit

Rezidenca Saari u ofron artistëve një mjedis unik dhe paqësor të punës. Ajo u ofron artistëve një mundësi të shkëlqyer për t’u fokusuar në punën krijuese në një mjedis paqësor dhe skenik të një shtëpie historike rurale, si dhe mundësi të shkëlqyera për ndërveprim me banorët e tjerë.

Pozicionet  kanë për qëllim punën artistike. Prioriteti u jepet temave të freskëta, multidisiplinare, ose jo të zakonshme dhe fushave te artit. Aplikantët duhet të paraqesin në aplikimin e tyre një propozim projekti ose një plan pune për vendbanimin e tyre.

Kriteret e aplikimit:

Mund të aplikojnë artistët individualë, përkthyes, kuratorë, kritikë dhe kolektivë artistikë (grupi i punës ose një organizatë e themeluar me një ID biznesi) të të gjitha disiplinave dhe të gjitha kombësive me qëllim kryerjen e një projekti të propozuar paraprakisht.

 

Si të aplikoni?

Ju lutem vini re se periudha e aplikimit fillon më 1 gusht dhe mbaron më 15 gusht në orën 16:00 në Finlandë.

Për të aplikuar, lutemi plotësoni formularin e aplikimit këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

Leave a Comment