Mundësi financimi për idetë më të mira

Afati i aplikimit: 09 gusht 2017
Kush mund të aplikojë: persona me qëllim fuqizimin e liderëve të rinj nga vendet me të ardhura të ulëta dhe të mesme për të zbatuar projekte për trajtimin e ujit dhe higjienës
Përfitimi: financimi deri në 5000 euro

“Zgjidhja e ujit të ri” është duke ftuar burime për programin e tij “Fellowship for Young Water” me qëllim të fuqizimit të liderëve të rinj nga vendet me të ardhura të ulëta dhe me të ardhura të mesme për të zbatuar projekte për trajtimin e ujërave, kanalizimeve dhe higjienës (WASH) duke u ofruar atyre një program trajnimi intensiv, fonde për financimin e fondeve për projektet e tyre dhe mbështetjen mentore të ekspertëve të nivelit të lartë gjatë një viti.

Kriteret e aplikimit:
Duhet të jeni 18 deri në 30 vjeç në kohën e aplikimit;
Keni një ide projekti mbi ujin për të kontribuar në zgjidhjen e një UASHIMI (ujë, kanalizime dhe higjiena), ndotja e ujit ose problemi i mungesës së ujit;
Të jeni banor i vendeve me të ardhura të ulëta dhe mesatare;
Të jeni themelues ose bashkë-themelues i idesë së projektit që po propozon;
Projekti nuk duhet të jetë zbatuar ende, edhe pse janë pranuar fazat e reja të pilot projekteve;
Të keni mundësi të merrni pjesë në një seminar në Belgjikë në nëntor 2017 dhe të mbuloni shpenzimet tuaja personale nga rezidenca juaj në aeroport dhe mbrapa (pjesa tjetër e shpenzimeve të udhëtimit mbulohen);
Të jetë në gjendje të komunikojë në gjuhën angleze (të paktën mesatare).

Çfarë ofron bursa:

Aplikantët do të kenë mundësi për financimin e projektit deri në 5000 euro për zbatimin e projekteve të tyre;
Shpenzimet e udhëtimit janë të mbuluara.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar klikoni këtu

Për më shumë informacion klikoni këtu

 

Leave a Comment