Mundësi burse studimi në Austri

Shkolla bujqësore profesionale në Eisenstadt, në Austri, ofron bursa edukimi në vreshtari, prodhimin e verës, rritjen e frutave, përpunimin e frutave, rritjen e perimeve.
Mund të aplikojnë të gjithë studentët dhe profesionistët nga mosha 19 deri në 27 vjeç.
Periudha e trajnimit nga muaji Korrik/Gusht 2018 deri në muajin Shtator 2019.
Aplikimi është i vlefshëm deri në datën 18 Maj 2018 në linkun: http://www.bujqesia.gov.al/al/konkurs/hapen-aplikimet-per-trainim-ne-austri

Leave a Comment