“Menaxher Marketingu”/ Mundësi punësimi në Carrefour

Afati i aplikimit: 15 Tetor 2015

Carrefour ka hapur aplikimet për pozicionin “Menaxher Marketingu”.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të mirëpritur të dërgojnë CV-të e tyre dhe Letër Interesi në departamentin e Burimeve Njerëzore të Carrefour  në adresën e e-mailit: hr@almark.al

Për informacion më të detajuar lidhur me këtë pozicion dhe përgjegjësitë, ju lutemi referojuni dokumentit të bashkëngjitur duke klikuar në këtë LINK.

 

Leave a Comment