Lindex në Ring Center kërkon të punësojë Shitës/e

Lindex është një nga rrjetet kryesore të modës në Evrope me 480 dyqane në 16 tregje. Misioni ynë është që të ofrojmë modë frymëzuese dhe të përballueshme. Koncepti i Biznesit i Lindex përfshin një shumëllojshmëri të modes për femra, femije dhe veshje intimo. Ne ju ofrojme nje mjedis frymezues të punes dhe mundësinë për të qenë pjesë e rrugëtimit tonë në Shqipëri. Dyqani i Lindex do të jetë në Qendrën Tregetare“Tirana Ring Center”, Tirane.Me rastin e hapjes se dyqanit tone te ri ne “Tirana Ring Center”, kërkojmë kandidatë potenciale për pozicionin: “Shites /e”

Detyrat

 –  Si shitës /e ju do te punoni me njerëzit më të rëndësishëm në kuadër të kompanisë sonë, klientët tanë.

–  Ju duhet të përkujdeseni që çdo klient të ndjehet i rëndësishëm dhe i frymëzuar;

–  Të kujdeseni për mallin nga koha e arritjes në dyqan deri sa të largohet nga dyqani;

–  Të  angazhoheni gjatë fushatave dhe aktiviteteve në dyqan;

–  Së bashku me kolegët tuaj të krijoni një eksperiencë të vecantë për të gjithë klientët përmes dukjes dhe atmosferës blerëse në dyqan.

Kriteret:

-Për të patur sukses në këtë rol ju duhet të posedoni aftësitë shkëlqyera komunikuese

-Të tregoheni të përgjegjshëm ne pune;

-Të jeni pozitiv dhe të keni pasion për modën dhe tendencat;

-Të jeni në gjendje të punoni në mënyrë të pavarur dhe në grup;

-Të keni aftësi te mira në përdorimin e programeve të Microsoft Office .

-Diploma e shkollës së mesme është e detyrueshme.

-Kandidatët me përvojë në fushën e kërkuar dhe njohuri të gjuhës angleze kanë përparësi. Pozicioni i Punës është me kohë të plotë.

Për të aplikuar për këtë pozicion pune ju lutemi të dergoni CV-në tuaj me fotografi në adresen hr-interex@lindex.com dhe hr@ring.al deri në daten 10 Gusht 2015. (ju lutem te dergoni aplikimet tuaja ne te dyja adresat elektronike te shenuara ne menyre qe meren parasysh).

Nëse keni ndonjë pyetje ju lutem të na kontaktoni në numrin: 038-222-123.

A dëshironi të na bashkëngjiteni për të krijuar një përvojë të klasit botëror të modës?

Mos hezitoni të Aplikoni!

www.lindex.com

www.ring.al

Leave a Comment