LIDERËT E TË ARDHMES/ Program punësimi dhe karriere nga Albtelecom

Nje mundesi per te fituar nje pozicion pune ne nje mjedis profesional, duke perfituar eksperienca te vlefshme kundrejt pageses!

ALBtelecom ka themeluar “Lideret e te Ardhmes” te dedikuar per studentet e sapo diplomuar me rezultate te larta, ku do te ofrohet nje formim cilesor dhe I gjithanshem. Behu pjese e kompanise me te madhe te telekomunikacionit ne Shqiperi ne fibra, telefoni te levizshme dhe infrastrukture fikse.

Detyrat

Programi do te shtrihet ne nje periudhe 6-mujore, 8 ore ne jave, prane zyrave qendrore te ALBtelecom, prane skuadrave te Shitjes dhe te Marketingut.

Kriteret

Kush mund te perfitoje?
Studentet e vitit te 3-te dhe studentet qe po vazhdojne studimet master.

Deget e preferuara jane:
· Ekonomik
· Gazetari

Cfare do te perfitohet?
· Nje pozicion pune
· Zgjerim njohurish
· Mundesi karriere
· Kundrejt nje page

Aplikimi

Procedura e aplikimit: Aplikoni online nepermjet www.albtelecom.al ose dergoni CV-ne tuaj te formatit Europian ne adresen: hr@albtelecom.al

Afati i aplikimeve: 30 Qershor 2016

COMMENTS

Leave a Comment