“LevizAlbania” kërkon të punësojë Ekspert për Median dhe Komunikimin

Afati i aplikimit: 10 Gusht 2015
“LevizAlbania” ka hapur aplikimet për pozicionin e punës “Ekspert për Median dhe Komunikimin”
Kriteret

  • I/E diplomuar në diplomë Master ose ekuivalente në fushat: Marrëdhënie me Publikun; Komunikim, Gazetari, Shkenca Politike;
  •  Eksperiencë pune në marrëdhëniet me median, për të paktën 5 vite ;
  •  Aftësi të mira në IT dhe në përmbledhje të dhënash, si dhe në rezantime raportesh etj

Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni këtë LINK

Leave a Comment