Kurse trajnimi në Gjermani

++Kurse trajnimi në fushën e mbrojtjes së mjedisit dhe natyrës në TU Dresden++

Universiteti Teknik i Dresdenit, ngarkuar nga Ministria Federale për Mjedisin, Ruajtjen e Natyrës, Ndërtimin dhe Sigurinë Bërthamore dhe në bashkëpunim me UNEP dhe UNESCO, ofron kurse të avancuara trajnimi për ekspertë në fushën e mbrojtjes së mjedisit dhe natyrës. Për këtë qëllim Ministria Federale e Mjedisit ka vënë në dispozicion disa bursa.
Informacione të mëtejshme në lidhje me kurset, kushtet dhe datat e aplikimit mund ti gjeni këtu: www.tu-dresden.de/cipsem
Aplikimet online mund të bëhen nëpërmjet platformës www.cipsem-apply.de

 

Leave a Comment