Kurse falas në Tiranë për gjuhën kineze

NJOFTIM!
Hapen regjistrimet e reja per gjuhen kineze per semestrin e dyte.
Instituti Konfuci-UT hap regjistrimet për kurset e reja të gjuhës kineze. Këto kurse zhvillohen pranë qendrës së Institutit Konfuci-UT (Godina Liria, Qyteti Studenti). Kurset ofrohen falas per studentet e Universitetit te Tiranes dhe kundrejt nje tarife minimale për të gjithë të interesuarit e tjere. Për tu regjistruar në kurset e reja të gjuhes kineze, jeni të lutur të plotesoni të dhënat tuaja online ne www.ciut.edu.al
*****AFATI I FUNDIT PER REGJISTRIMIN NE KURSIN E GJUHES KINEZE ESHTE DATA 5 MARS 2018.KURSI I GJUHES KINEZE FILLON NE DATE 12 MARS 2018. *****

Leave a Comment