Kurs online falas për të mësuar mbi Motin

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të eksplorojnë të gjitha gjërat që lidhen me motin. Ky kurs që shikon proceset themelore prapa motit do të fillojë më 11 shtator 2017.

Kohëzgjatja e kursit është 4 javë dhe zhvillohet 3 orë në javë në gjuhën angleze.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment