Kurs online falas për Të drejtat e njeriut

Në këtë kurs dymbëdhjetë javë, aplikantët do të mësojnë rreth rolit të lëvizjeve sociale, grupeve të avokimit dhe aktivizmit në sjelljen e ndryshimeve shoqërore. Ky kurs do të fillojë më 31 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 12 javë
Itensiteti: 8-10 orë/javë
Tema: Shkencat shoqërore
Institucioni: Universiteti Curtin dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 31 korrik 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment