Kurs online falas për njohuri mbi biznesin

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të mësojnë se si të zbatojnë me sukses një model të ri biznesi, duke krijuar një plan veprimi praktik dhe udhërrëfyes. Ky kurs do të fillojë më 1 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 8 javë
Itensiteti: 2-4 orë/javë
Tema: Biznes & Menaxhim
Institucioni: Delft University of Technology (TU Delft) dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 1 korrik 2017

Kërkesat e aplikimit:

Shkolla e mesme; Nocionet bazë rreth biznesit dhe / ose përvojës praktike të biznesit

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment