Kurs online falas për menaxhimin e riskut të projekteve

Në këto 30-40 orë, aplikanti do të mësojë se si të kryejë analizën e riskut të projekteve të ndryshme duke përdorur dy zhvillime konceptuale dhe praktike në financat moderne.

Kohëzgjatja: Universiteti pret që ju të përfundoni kursin në 30-40 orë
Itensiteti: 30-40 orë/javë
Tema: Ekonomia dhe Financat
Institucioni: Universiteti i Miçiganit dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: E vendos vetë

Kërkesat e pranimit:

Rregullat e Vendimit Financiar për Vlerësimin e Projekteve

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx hyrje
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment