Kurs online falas për kujdesin mbi diabetin

Në këtë kurs pesë javor, aplikantët do të mësojnë se si të menaxhojnë me besim diabetin e tyre dhe të jetojnë një jetë të shëndetshme dhe të lumtur. Ky kurs do të fillojë më 4 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 5 javë
Itensiteti: 3-4 orë/javë
Tema: Mjekësia
Institucioni: Universiteti Curtin dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 4 shtator 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment