Kurs online falas nga Universiteti i Stanfordit

Universiteti i Stanfordit ofron një kurs falas online për Sipërmarrjen në Teknologji. Ky kurs prezanton bazat e sipërmarrjes në teknologji, e nisur fillimisht në Silicon Valley dhe tani e përhapur në të gjithë botën.
Logjistika e Kursit
• Kursi zgjat 10-20 orë në javë.
• Kërkesat teknike: Ju duhet një kompjuter që ju lejon të shikoni videot e leksioneve, dhe mundësinë për të ngarkuar detyrat tuaja të cilat do të jenë raporte dhe prezantime PowerPoint / video.

Përfitimet
Deri në fund të kursit, ju do të mësoni:
• bazat e sipërmarrjes në teknologji
• si të krijoni dhe verifikoni një plan për mbledhjen e burimeve
• si të krijoni një model biznesi për mënyrën e shitjes së idesë tuaj
etj

Për më shumë informacion, klikoni Stanford University NovoEd.

COMMENTS

Leave a Comment