Kurs online falas nga universitet anglez/ Bazat e Biznesit: Komunikimi Efektiv

Gjatësia: 4 javë, 3 orë/ javë

Lënda: Bazat e Biznesit: Komunikimi Efektiv

Institucioni: Open University (OU) dhe FutureLearn

Gjuha: Anglisht

Çmimi: Falas

Çertifikatë: Nëse dëshironi çertifikatë pas përfundimit të kursit, duhet të paguani $49

Fillimi i kursit: 15 Gusht, 2016

 

Universiteti Open (OU) është institucioni më i madh akademik në Britani të Madhe dhe një lider botëror në të mësuarit fleksibël në distancë. Universiteti Open është vlerësuar ndër më të mirët në Britani të Madhe për kënaqësinë e studentëve në Anketën Kombëtare Studentore.

Rreth kursit

Ndërsa ballafaqohemi me një mori informacioni të përditshëm, ne kurrë nuk kem pasur nevojë më të madhe për aftësi të qarta të komunikimit. Ky kurs falas ju ofron një argumentim praktik në përdorimin e një sërë mediash të komunikimit, të cilat do të rrisin efektivitetin tuaj personal, do ju kursejnë kohë dhe zvogëlojnë nivelin e stresit tuaj.

Përmirësoni aftësitë në të shkruar dhe komunikimin verbal

Ju do të zbuloni parimet e shkrimit të dokumentave me ndikim për punë të tilla si raporte dhe propozime. Ndërsa mësoni kornizat e thjeshta për postën elektronike dhe takime, ju menjëherë do t’i vënë ato në praktikë dhe rrisni produktivitetin tuaj.

Ju do të merrni vetëbesin në aftësinë tuaj për të bërë prezantime bindëse dhe takime produktive – qoftë virtualisht apo ballë për ballë. Ju do të zhvillojnë sjelljet e komunikimit që janë të ndjeshme ndaj dallimeve kulturore dhe personale dhe janë të përshtatura për këtë rast, qoftë online, në formë të shkruar ose ballë për ballë.

Zhvilloni aftësitë bazë të biznesit dhe financës

Ky kurs është zhvilluar nga Shkolla e Biznesit Open University – një institucion pionier që është i akredituar trefish nga Amba, Equis dhe AACSB. Kursi është projektuar për t’ju ndihmuar që të fitoni aftësi themelore biznesi dhe finance, duke përfshirë edhe komunikimin, networking, ndërtimin e marrëdhënieve, menaxhimin e projekteve, planifikimin personal financiar dhe shërbimet e menaxhimit, investimeve dhe financiare.

Për të ndjekur këtë kurs, klikoni në këtë LINK

Leave a Comment