Kurs online falas nga Microsoft

Deri në fund të kursit, do të keni dizajnuar, zhvilluar dhe vendosur një model shumëdimensional, i gatshëm për të ofruar përvoja të përdoruesve të biznesit me performancë të lartë. Ky kurs do të fillojë më 11 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 2-3 orë/javë
Tema: Shkenca Kompjuterike
Institucioni: Microsoft dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 11 korrik 2017

Kërkesat e aplikimit:

Njohja me konceptet e bazës së të dhënave dhe sintaksës bazë  SQL.
Njohja me nevojat e raportimit dhe analitikës së përdoruesve.
Një gatishmëri për të mësuar në mënyrë aktive dhe këmbëngulëse kur problemet e problemeve teknike janë thelbësore.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Comment