Kurs online falas nga Microsoft

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë se si të ndërtojnë Apps të biznesit që punojnë në faqe, tableta dhe shfletues pa shkruar ndonjë kod.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 4-8 orë/javë
Tema: Shkenca Kompjuterike
Institucioni: Microsoft dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: E vendos aplikanti

Kërkesat e aplikimit

Kuptimi i koncepteve themelore të të dhënave të tilla si Excel
Njohja e formulave të thjeshta Excel dhe logjika themelore e programimit do të ndihmojnë në kuptimin më mirë të materialeve të kursit

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment