Kurs online falas nga Banka Botërore  

Afati: 7 gusht 2015 dhe 24 shkurt 2016

Si të menaxhoni një organizatë publike dhe stafin e saj? Si të menaxhoni burimet tuaja financiare? si duhet të menaxhoni sistemin tuaj të IT-së? Menaxherët e sektorëve të shëndetit në mbarë botën po përballen çdo ditë me këto dhe llojet e tjera pyetjesh menaxheriale. Programi i Forcimit të Sistemit Shëndetësor nga Banka Botërore ka lançuar një kurs në internet për menaxhimin e sistemit të kujdesit shëndetësor.

Kursi me gjashtë modulet përfshin:

  • menaxhimin strategjik dhe planifikimin,
  • financimin,
  • menaxhimin e njerëzve,
  • teknologjinë e informacionit,
  • komunikimet strategjike,
  • Menaxhimin i ndryshimeve.

Detajet e kusit

  1. Datat: 12 gusht 2015 – 23 shtator 2015

Aplikimi përfundon më: 7 gusht 2015

  1. Datat: 9 mars 2016 – 20 prill 2016

Aplikimi përfundon më: 24 shkurt 2016

Audienca e synuar: menaxherët në sektorin e shëndetësisë

Kohëzgjatja e kurseve: 4 orë në javë për 6 javë

Si të Aplikoni

Aplikoni online në adresën World Bank E-Institute.

Vini re se Banka Botërore ofron disa kurse online falas gjatë gjithë vitit. Ju mund të vizitoni  kalendarin e kurseve për të aplikuar për kurset e tjera që ju interesojnë.

Leave a Comment