Kurs online falas në Urbanizimin Planetar

Ky kurs fokusohet në urbanizimin planetar, ideja se nëse jetojnë në qytete ose jo, shumica e 7 miliardë njerëzve në botë janë të ndikuar nga proceset e urbanizimit. Kursi do të fillojë më 15 maj 2017.

Kohëzgjatja: 5 javë
Itensiteti: 3 orë në javë
Tema: Urbanizimi Planetar
Institucioni: Universiteti i Dublinit dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 15 maj 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.
Aplikantët mund të blejnë, për të treguar se ata kanë përfunduar një kurs FutureLearn.

Për tu bëre pjesë e kursti klikoni këtu

Leave a Comment