Kurs online falas në sigurinë e rrjeteve kompjuterike

Aplikuesit do të mësojnë procesin e sigurisë së rrjetit, duke përfshirë zbulimin e ndërhyrjeve, grumbullimin e dëshmive, auditimin e rrjetit dhe planifikimin e rasteve të paparashikuara kundër sulmeve. Kursi do të fillojë më 26 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 8 javë
Itensiteti: 10-12 orë/javë
Tema: Shkenca kompjuterike
Institucioni: Instituti Rochester i Teknologjisë dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 26 shtator 2017

Kërkesat e aplikimit:

Përfundimi i suksesshëm i Bazat e CYBER501x të Kibernetikës

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment