Kurs online falas në Shkenca Kompjuterike

Në këtë kurs shtatë javor, aplikantët do të zhvillojnë aftësitë teknike dhe organizative që ju nevojiten për të praktikuar inxhinierinë e softuerit në një mjedis të shpërndarë globalisht. Ky kurs do të fillojë më 24 tetor 2017.

Kohëzgjatja: 7 javë
Itensiteti: 4-6 orë/javë
Tema: Shkenca kompjuterike

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment