Kurs online falas në Shkenca Kompjuterike

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë mënyra për të ndërtuar programe të mëdha dhe komplekse. Kursi do të fillojë më 15 gusht 2017.

Kohëzgjatja e kursit është 6 javë dhe do të zhvillohet 8-10 orë në javë. Në fund të kursit do të pajiseni me çertifikata.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Comment