Kurs online falas në Shkenca Kompjuterike

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të mësojnë metoda për menaxhimin e projekteve të informatizimit  dhe do të ndërtojnë një kuptim të rreziqeve të ndryshme dhe çështjeve të përputhshmërisë që përfshihen. Ky kurs do të fillojë më 21 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 8 javë
Itensiteti: 8-10 orë/javë
Tema: Shkenca kompjuterike
Institucioni: Sistemi i Universitetit të Maryland, UMUC dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë në të adresën e tij të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment