Kurs online falas në Shkenca Kompjuterike

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të zhvillojnë një sërë aftësish dhe karakteristikash që zgjerohen përtej aftësisë teknike për t’u bërë një profesionist i suksesshëm i sigurisë kibernetike. Ky kurs do të fillojë më 5 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 2-5 orë/javë
Tema: Shkenca kompjuterike
Institucioni: Universiteti i Uashingtonit dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 5 shtator 2017

Kërkesat e aplikimit:

Kërkohet kuriozitet dhe interes në sigurinë kibernetike.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidh “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment