Kurs online falas në Shkenca Kompjuterike

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të mësojnë konceptet themelore prapa Angularit dhe ciklit të jetës së një komponenti këndor. Plus, mësoni rreth përpiluesit me shkrim TypeScript dhe si përdoret me kodin Visual Studio. Ky kurs do të fillojë më 2 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 3-4 orë/javë
Tema: Shkenca kompjuterike
Institucioni: Microsoft dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 2 gusht 2017

Kërkesat e aplikimit:

Përvoja me bazat e zhvillimit të uebit.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment