Kurs online falas në Shkenca Komjuterike

Në këtë kurs tre javor, aplikantët do të mësojnë se si të kryejnë dhe analizojnë hulumtimet e UX në shkallë duke përdorur mjete online si testimi i A / B dhe analytics web. Ky kurs do të fillojë më 26 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 3 javë
Itensiteti: 3-4 orë/javë
Tema: Shkenca Kompjuterike
Institucioni: Universiteti i Miçiganit dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 26 shtator 2017

Kërkesat e aplikimit

Rekomandohet përfundimi me sukses i:

UX501x – Hyrje në Përvojën e Përdoruesit
UX502x – Kuptimi i Nevojave të Përdoruesit
UX503x – Parimet e Projektimit për Njerëzit
UX504x – Vlerësimi i Dizajneve me Përdoruesit

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment