Kurs online falas në shëndetësi

Ky kurs është projektuar nga psikologët dhe klinicistët në King’s College London për njerëzit e interesuar për aderimin e ilaçeve. Ky kurs do të fillojë më 2 tetor 2017.

Kohëzgjatja: 2 javë
Itensiteti: 3 orë në javë
Tema: Aderimi i barnave
Gjuha: Anglisht

Në fund të kursit pajiseni me çertifikata.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment