Kurs online falas në programim

Në fund të kursit, do të keni një lojë të plotë që mund të luhet në një telefon apo tabletë Android ose në kompjuterin tuaj. Kursi do të fillojë më 4 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 5 javë
Itensiteti: 4 orë në javë
Tema: Filloni programimin
Institucioni: Universiteti i leximit dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: falas
Certifikata te disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 4 shtator 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment