Kurs online falas në njohuri mbi biznesin

Në këtë kurs tetë javë, aplikantët do të mësojnë mjete të avancuara të modelit të biznesit për ti ndihmuar të arrijnë një model biznesi të mirë. Ky kurs do të fillojë më 1 tetor 2017.

Kohëzgjatja: 8 javë
Itensiteti: 2-4 orë/javë
Tema: Biznes & Menaxhim
Institucioni: Delft University of Technology dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 1 tetor 2017

Kërkesat e aplikimit

Shkolla e mesme; Nocionet bazë mbi biznesin dhe / ose përvojën praktike të biznesit, disa njohuri themelore mbi arkitekturat e ndërmarrjeve, proceset e biznesit dhe IT.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment