Kurs online falas në Muzikë

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të mësojnë konceptet kryesore dhe qasjet e nevojshme për të kuptuar, krijuar dhe kryer muzikën bashkëkohore. Ky kurs do të fillojë më 17 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 5 orë/javë
Tema: Muzika
Institucioni: Kolegji Berklee i Muzikës dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 17 korrik 2017

Kërkesat e aplikimit:

Aftësia për të luajtur një instrument është e dobishme, por nuk kërkohet detyrimisht. Ju duhet të keni një pasion për muzikën dhe një interes të fortë për të zhvilluar kuptimin tuaj të muzikës dhe aftësinë për ta krijuar atë.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment