Kurs online falas në Mjeksi

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë të përdorin dinamikën e sistemit për të kuptuar më mirë çështjet komplekse mjekësore dhe ndërhyrjet.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 2-4 orë/javë
Tema: Mjekësia
Institucioni: Wits University dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Caktohet vetë

Kërkesat e aplikimit:

Trajnimi në mjekësi ose një disiplinë shoqëruese.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment