Kurs online falas në menaxhim

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë se si punon Zyra e Menaxhimit të Projekteve (PMO), do të zbulojnë teknika për të monitoruar dhe kontrolluar projektet dhe për të gjetur se si ta mbajnë portofolin e tyre të projektit të shëndetshëm. Kursi do të fillojë më 10 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 2-5 orë/javë
Tema: Biznes & Menaxhim
Institucioni: Universiteti i Uashingtonit dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 10 korrik 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment