Kurs online falas në Matematikë

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të përdorin R për të mësuar tema themelore statistikore, siç janë statistikat përshkruese dhe modelimi. Ky kurs do të fillojë më 1 qershor 2017

Kursi në shikim të parë

Gjatësia: 6 javë
Përpjekja: 3-6 orë pw
Tema: Math
Institucioni: Universiteti i Teksasit në Austin dhe Edx
Gjuhët: Anglisht
Çmimi: falas
Certifikata e disponueshme: Po, Shto një Certifikatë të Verifikuar për $ 49
Sesioni: Kursi fillon më 1 qershor 2017

Kërkesat e pranimit në kurs

Matematikë bazë – aritmetikë dhe algjebër
Studentët duhet të kenë nivel të kënaqshëm në zgjidhjen e problemeve të matematikës si: 25 = 15 + 2x
Komoditet me një kompjuter dhe rehati duke përdorur një softuer të ri kompjuterik

Si të bëheni pjesë e kursit:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx hyrje
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment